Tracteur is aanwezig sinds 2007 bij trainingen en workshops bij o.a.: het Erasmus, HMC, LUMC, verschillende hotels, ROC van Amsterdam Airport, Concertgebouw Amsterdam, Politie Academie, het Mauritshuis, en de Baak.

Reacties van opdrachtgevers:

Sinds enkele jaren werkt het Haags Medisch Centrum samen met Corjanne ten behoeve van de werkbegeleiderscursus en diverse andere communicatie gerelateerde trainingen; zij treedt op als trainingsacteur om o.a. gespreksvaardigheden en bedside teaching te oefenen. Zoals bij alle deelnemers aan deze cursus, is er aanvankelijk veel schroom en weerstand tegen het werken met een trainingsacteur. Het is telkens weer bijzonder hoe Corjanne het spel zo natuurgetrouw neer kan zetten, dat de deelnemers al tijdens het rollenspel aangeven hoe werkelijk de situatie op hen overkomt. Welke situaties Corjanne ook moet spelen het lijkt altijd alsof ze er echt bij geweest is, alsof ze uit de zorg zelf komt. De deelnemers hebben veel aan de feedback omdat de feedback eerlijk en open vanuit de beleving teruggegeven wordt. Daar hebben de deelnemers veel aan. Met andere woorden het is een echte professionals en die moet je koesteren!!
Ruchama Kramer, Opleidingsfunctionaris Landsteiner Instituut

"Terugspeeltheater groot succes" We kunnen niet anders zeggen: het event van ZZP-platform Stichtse Vecht deze week was een groot succes. Ruim dertig leden en introducés verzamelden zich in het Parochiehuis in Breukelen om vermaakt te worden met terugspeeltheater en misschien ook wel om wat op te steken. Dat laatste moet de praktijk nog uitwijzen, maar aan de interactie lag het niet. Trainingsacteurs Corjanne van den Hoonaard en Teun Jonas van Theatergroep Tracteur speelden vol overtuiging scènes uit de zzp-praktijk.
ZZPPlatform Stichtse Vecht

Graag willen wij Tracteur hartelijk danken voor de training agressie/klachten. Alle deelnemers hebben bijzonder enthousiast gereageerd! Dankzij jullie voorbereiding hebben jullie perfect weten in te spelen op de verschillende karakters van de deelnemers. Iedereen was vol lof! Jullie resultaten waren tijdens de training al direct zichtbaar en dat is natuurlijk het best wensbare scenario. Wij zullen Tracteur van harte aanbevelen!
Jack Ligtvoet, Assistent Manager Banks Mansion hotel

Wij zijn zeer tevreden over de inzet van de trainingsacteurs om zo levensechte situaties te kunnen oefenen.
Thea Zaremba, Opleidingsmanager Luchtvaartdienstverlening

Onze medewerkers vonden het interactieve gedeelte erg leerzaam. Dat Marieke en Corjanne een toneelopleiding hebben afgerond maken de rollenspellen heel echt. Als trainer heb ik ze ook kunnen bekijken en zij hebben mij zeer geïnspireerd.
Samantha van Oudenhoven, Human Resources Manager Swissôtel Amsterdam

Tracteur is een "no nonsense" trainingsbureau dat op een zeer professionele en vooral ook flexibele wijze invulling weet te geven aan onze individuele wensen. De korte, krachtige trainingen met veel individuele aandacht leveren direct en duidelijk resultaat.
Arwin Paulides, General Manager Banks Mansion hotel